Managementconsultancy: samen op weg naar verbeterde prestaties en uitmuntendheid

De wereld van vandaag verandert in ijltempo en wordt alleen maar complexer. Ondernemingen die willen groeien en hun prestaties willen verbeteren, stuiten al snel op een heel aantal drempels.
En u? Merkt u, net als veel organisaties en bedrijven wereldwijd, dat uw grootste uitdagingen te maken hebben met kwaliteit – de kwaliteit van uw product, maar ook van uw processen? Zet de stap naar beter en neem samen met RS-Q de kwaliteit van uw organisatie onder de loep. Dat doen we op drie niveaus: product, organisatie en cultuur.

 

Organisatieprestaties verbeteren

Kijk eens naar de structuur en de processen van uw organisatie. Zijn ze ontworpen met het oog op succes? Zijn ze wendbaar genoeg om voortdurend mee te veranderen met de voorkeuren en wensen van uw klanten? Met andere woorden: wat is de volgende stap die u kan zetten naar uitmuntendheid? RS-Q gebruikt het EFQM Excellence Model om te beoordelen welk niveau van uitmuntendheid uw organisatie vandaag zou behalen. En past het dan toe als een routeplanner naar een bloeiende kwaliteitscultuur.

Lees verder over prestatieverbetering en het EFQM-model

Productrisico’s en -kwaliteit beheren

Of uw organisatie nu aan de start staat van een nieuwe cyclus van productontwikkeling, of klaarstaat om een nieuw product te lanceren: het is belangrijk dat u weet hoe succes er voor u uitziet. Wanneer is de ontwikkeling, productie en lancering van nieuwe producten of diensten geslaagd? Hoe kan u de kwaliteit – en dus de klantentevredenheid – verhogen? Welke risico’s zijn eraan verbonden? En wellicht het belangrijkste: hoe kan u nu al op die risico’s inspelen?

Lees verder over risico- en kwaliteitsmanagement