Verbeter uw performantie en onderneem duurzaam en maatschappelijk verantwoord met het EFQM-model

Organisaties vinden het vaak moeilijk om bedrijfsprestaties te meten. De volgende stap – duurzame, meetbare verbetering van die prestaties – lijkt dan ver buiten bereik. Hoe ziet succes eruit voor uw organisatie? En hoe u bereikt dat doel?

RS-Q haalt het giswerk uit prestatieverbetering aan de hand van het internationaal bekende EFQM Excellence Model . Dat model is een kader om de uitmuntendheid van organisaties te beoordelen. Die beoordeling is dan weer een bruikbaar vertrekpunt voor een aangepast verbetertraject, inclusief de aanpassingen en innovatie daarvoor nodig zijn in uw organisatie.

De VN Global Compact (2000) en de Duurzame Ontwikkellingsdoelstellingen van de VN zijn geïntegreerd in het nieuwe EFQM-model. Deze 17 doelstellingen hebben tot doel om maatschappelijke gelijkheid, degelijk bestuur en welvaart te stimuleren en onze planeet te beschermen door concrete stappen te nemen tegen 2030.

Bent u klaar om de lat hoog te leggen voor de prestaties van uw organisatie? Dan is een EFQM-training iets voor u. Als officiële EFQM-adviseur en -trainer is RS-Q de perfecte partner om uw doelen dichterbij te brengen.

Het EFQM-model: uw routeplanner voor uitmuntende resultaten

Het EFQM-model is het meest complete managementmodel in de wereld. Organisaties van elke omvang, sector of industrie kunnen ermee aan de slag om hun eigen niveau van uitmuntendheid te beoordelen en om een route uit te tekenen naar betere resultaten.

Waarom het EFQM-model zo goed werkt?

 • Het heeft een integrale scope. Op die manier geeft het organisaties inzicht in hun leiderschap, bedrijfsstrategie, HR-beheer, partnerschappen, leveranciers en interne bedrijfsprocessen. Het integreert jouw impact op de SDG’s van de Verenigde Naties in uw bedrijfsvoering.
 • Het helpt u om uw relaties met stakeholders in kaart te brengen, te managen en uw organisatie te zien als onderdeel van een ruimer ecosysteem.
 • Het biedt een objectieve kijk op de werkwijzes en resultaten van uw organisatie en vertrekt daarvoor vanuit uw eigen bestaansreden en missie. Zo krijgt u inzicht in de belangrijkste sterktes en uitdagingen van uw bedrijf.

EFQM training programma voorjaar 2024

In een wereld die snel verandert, krijg je de kans om het potentieel van je organisatie volledig te benutten. Met het EFQM-model leer je hoe je de dagelijkse uitdagingen kunt omzetten in kansen voor meetbare groei.

Onze trainingen zijn praktisch en toegankelijk, gericht op het bieden van concrete tools en strategieën om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Van het verbeteren van processen tot het versterken van uw team, het EFQM-model is uw routeplanner bij elke stap.

Schrijf je in en zet de stap naar verbetering en efficiëntie. Laten we samen werken aan de groei en ontwikkeling van uw organisatie!

 • EFQM Foundation training op aanvraag: 1 dag online basistraining en geeft u al een goed inzicht in het model en vooral wat dit kan betekenen voor uw organisatie. Deze training geeft tevens toegang tot de vervolg-trainingen zoals de Organisational Change Leader en de EFQM Assessor Training.
  De deelnameprijs voor Foundation training bedraagt 450,-€ excl. BTW, en voor Xelyo leden slechts 396,-€ excl. BTW.
 • EFQM Assessor Training (EAT) op 6, 7 en 8 mei 2024
  : 3 dagen online training. Deze cursus is bedoeld voor diegenen die interne of externe EFQM-assessments willen gaan uitvoeren. Een casus gebaseerd op een echt bedrijf vormt de basis voor een gesimuleerde beoordeling. Deelnemers worden door de verschillende stadia van het assessment geleid terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en oefenen.
  Toelatingsvoorwaarde: EFQM Foundation Training certificaat.
  De deelnameprijs voor EFQM Assessor training bedraagt 1950-,-€ excl. BTW, en voor Xelyo leden 1750,-€ excl. BTW
 • EFQM Organisational Change Leader (OCL) gaat online door op 4 opeenvolgende halve dagen van 9:00 – 12:00 op 13 mei, op 17 mei, 24 mei en op 30 mei 2024:
  Dit opleidingstraject is bedoeld voor iedereen die met vertrouwen inclusieve veranderings-trajecten wil begeleiden. Tijdens dit traject van 4 weken pas je je nieuwe vaardigheden en kennis rechtstreeks toe op jouw organisatie.
  Na deze opleiding kun je binnen jouw organisatie positieve energie en momentum creëren voor verandering en word je de drijvende kracht achter elk veranderingsproject. Toelatingsvoorwaarde: EFQM Foundation Training certificaat.
  De deelnameprijs voor het hele OCL -traject bedraagt 1945,-€ excl. BTW en voor Xelyo leden, 1650,-€ excl. BTW.

Dit zijn de officiële EFQM-trainingen en u krijgt steeds een formeel EFQM-certificaat.

Wil je meer weten? Contacteer me via email of bel me op +32 472 460228.

Ter info, zie hieronder de annuleringsvoorwaarden van RS Quality Consulting BV:

 • Indien u verhinderd bent om de cursus bij te wonen, kunt u minimaal 15 werkdagen voor de cursus een vervanger sturen zonder extra kosten. U dient dergelijke wijzigingen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
 • Indien u uw inschrijving moet annuleren, verzoeken wij u ons hiervan uiterlijk 15 werkdagen voor de cursus schriftelijk op de hoogte te stellen. Daarna geldt een annuleringstoeslag van 70%.

Zet uw organisatie op weg naar excellent en verantwoord ondernemerschap.

Neem contact op