Kwaliteitsconsultancy eenvoudig uitgelegd

Hoe helpt RS-Q uw onderneming om te streven naar beter? Wanneer we de uitdagingen in uw organisatie aanpakken, wilt u weten wat de volgende stap zal zijn. Wij werken fase per fase zodat we gedeelde verantwoordelijkheid en duurzame resultaten kunnen verzekeren.
1

Kennismaking

We stellen scherp op wat u nodig heeft, welke resultaten u wilt bereiken en hoe RS-Q u kan helpen. Daarna leggen we onze onderlinge afspraken vast in een contract. Op die manier nemen we allebei – zowel u als RS-Q – verantwoordelijkheid over het traject.
2

Assessment

We brengen de huidige situatie en performantie van uw processen in kaart. U krijgt waardevolle feedback gebaseerd op een grondige analyse van de feiten en de beste praktijken in de markt.
3

Ontwerp van oplossing

Samen bekijken we hoe uw organisatie vooruit kan. Aan het einde van deze fase komt een cruciaal moment: u beslist om actie te ondernemen met de samen uitgewerkte oplossingen.
4

Implementatie

Wanneer u formeel akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, gaan we samen aan de slag met de nodige implementaties en veranderingen.
5

Borging

De geïmplementeerde oplossingen worden in de standaard manier van werken opgenomen en de betrokkenen worden getraind. De nieuwe manier van werken wordt overgedragen aan de reguliere organisatie.
6

Evaluatie

We blikken terug op het project en vooruit naar de doelen en ambities van uw organisatie. We ronden onze samenwerking af … of richten ons op nieuwe kansen voor verbetering en groei.

Klaar voor uw volgende stap op weg naar uitmuntendheid?

We beginnen met een goed gesprek.

Neem contact op